onsdag 1. august 2012

Pretty Nice!

Har vært på tur til området rundt Nice denne sommeren. Litt snobbete der nede på rivieraen, men et veldig flott område. Imponerende landskap med fjell ned mot sjøen og historiske, idylliske byer. Fikk også en smakebit av det som skal være Europas største canyon, men måtte snu litt tidligere enn planlagt da halve reisefølget ble bilsyke :-) Et imponerende marineland med spektakulært delfin- og spekkhoggershow var også et høydepunkt.
Absolutt et reisemål å anbefale, hvis man kommer overens med franskmenn :-)


Cannes


Grande CornicheEze 

Mellommåltid?Gorges du Verdon, Europas største canyon


5 kommentarer:

 1. Fine små glimt fra en Nice plass dette. Likte særlig barnebildet med nr. 9 "Torres" :)

  SvarSlett
 2. Flotte fjellandskap og fin bil. Snobbete strender liker jeg derimot ikke å tilbringe tid på :-). Bilde av vannfontena (bilde 5) og Torresdrakta (14) er mine favoritter.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer Kjell og Thorfinn!
  Torresdrakta har nr 7 foran og 9 bak, tydelig fake vare :-)
  Bilen er dessverre ikke min, men slike biler var omtrent like vanlige som Passat og Mondeo er her hjemme :-)

  SvarSlett
 4. Fin skildring av ferietur! Småbarnsfasen kan vera utfordrande for fotografar som gjerne vil høgt opp og langt bort. Etterkvart oppdagar vi dei mest eksklusive motiva som tutlar rundt oss heile dagen, syns du har fanga dei fint også!

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar Magnar. Å tilbringe mye tid sammen med unga tvinger meg til å ta bilder jeg ellers ikke ville tatt. Så får motivene høyt opp og langt bort komme senere. Men for min del er det som regel bildene som er tatt i nærmiljøet eller hvertfall i hjemlandet som er de beste.

  SvarSlett