søndag 26. august 2012

Knutshø - Jotunheimen

Ettermiddagstur på Knutshø, "Lille Besseggen"


10 kommentarer:

 1. ser ut til å ha væært en flott fjelltur :-)

  Bilde 1: Litt kontrastfattig.
  Bilde 2: Kontrastfattig, men interessant motiv.
  Bilde 3: Får jeg ikke all verden ut av.
  Bilde 4: Litt lys himmel, men du formidler den storslagne naturen likevel bra her. For en mektig natur....
  Bilde 5: Litt som nr 3, men interesssant farge.
  Bilde 6: Refleksene (Dråpene?) i defokus er veldig delikate og tilfører bildet en skikkelig dose feeling av regn, sol og sommer. Seriens beste bilde. Meget bra!
  Bilde 7: Triangelskyggen står fint til regnbuen. Flott bilde, veldig bra denne også.

  SvarSlett
 2. Takk for grundig kommentar Thorfinn :-)

  Jepp, det var en knallfin tur. Jeg liker best å dra på slike topper når ettermiddagslyset nærmer seg og de fleste er på vei ned.

  Ser nå på en annen skjerm og er enig i at s/h-bildene har litt lite kontrast. Skal erstatte de med litt spenstigere versjoner.

  Enig ang. den lyse himmelen i bilde 4, har tatt det med mest for å dokumentere det storslåtte landskapet.

  Refleksene i bilde 6 er regndråper på frontelementet. Vanligvis et problem når solblenderen er for liten, men det ga jo en morsom effekt her :-)

  Regnbuen i bilde 7 var spesiell å se ovenfra, så mer enn 180 grader av buen og aner sirkelformen. Fra fly kan man jo se 360 graders regnbue. 20mm var ikke vidt nok til å fange hele regnbuen.

  SvarSlett
 3. Super serie dette med kommentarer som stort sett sammenfaller med min smak. Synes bilde fem gir noe. Kunne godt vært fra mars, og da hadde det vært vann der også:) Bilde 6, artig, men nr. 7 er min favoritt.

  SvarSlett
 4. Flott serie! Fargebilda går mest heim her hos meg også. Nr 6. er ein høydare, men syns også nr 4 er flott med den spenstige fargepaletten. Får lyst på ein fjelltur :-)

  SvarSlett
 5. Du har jo fått en grundig tilbakemelding fra Thorfinn her. De to siste bildene skiller seg ut. Effekten av regnedråpene på frontglasset gjorde seg veldig bra.

  SvarSlett
 6. Mange takk for kommentarer Kjell, Magnar og Stein Kr. Har lagt ut nye versjoner av s/h-bildene med økt kontrast.

  SvarSlett
 7. Bilde nr. 2 og 6 er knallfine. Bilde nr. 3/5 er interessante, men mangler noe som forteller litt om dimmensjonene. Et referansepunkt av ett eller annet slag.

  SvarSlett
 8. Mange takk for kommentar Stig Børre. Enig i bemerkningen ang. referansepunkt. De er litt dimesjonsløse slik de er nå.

  SvarSlett
 9. Har stor sans for fargebildene i rekka her! Jeg liker det med refleksene best! Det gir virkelig feelinga :) Nydelig natur som du formidler godt.

  SvarSlett
 10. Mange takk for kommentar, Ingebjørg. Godt å høre at bildene formidler noe av naturopplevelsene :)

  SvarSlett