søndag 27. november 2011

Skagastølsryggen

Har vært sørgelig lite fotografering i høst pga. oppussing av bolig og mye å gjøre på jobb. Må derfor ty til arkivet og bilder fra fjelltur i fjor sommer.
Den store guttedrømmen gikk i oppfyllelse da vi satte foten på toppen av Store Skagastølstind. Turen gikk via ryggtraversen fra Nordre og bort til Storen. Vi var heldig med vær- forholdene, vindstille og god sikt. Halvparten av disse turene blir tross alt avlyst. Fotolyset var imidlertid litt flatt, fotografering i taulag gir ikke god tid til å tenke gjennom komposisjonene og det var litt styr med kamerabagen opp og ned fra ryggsekken mellom klatrepartiene, men bevares, det var en fantastisk tur. 
Hele Skagastølsryggen, med Nordre til venstre og Storen til høyre.
4 kommentarer:

  1. synes du har skildra fjelltopplivet på en grei måte med gjennomgående gode bilder. flott lys i bilde 2. bra sug i bilde 7. bra flatespill i nr 1.

    SvarSlett
  2. Du har fått til en variert og spennende skildring av fjellturen, synes jeg. Fargespillet og de enkle linjene i bilde 2 gjør seg veldig bra. Ellers liker jeg det 5. bildet godt, hvor du heldigvis har turkamerater med litt farge i klærne.

    SvarSlett