mandag 8. august 2011

Rustadelva - Gaupesteinsmarka

Har vært et par turer til Rustadelva i Gaupesteinsmarka i sommer. Den danner grensen mellom Ski og Enebakk mot Langen. "Elv", som navnet tilsier er en aldri så liten overdrivelse, men det er en fasinerende bekk med urskogpreg og bratte fjellsider. Man får følelsen av villmark bare noen få skritt fra riksveien. 8 kommentarer:

 1. Hei Christer!
  En utmerket tolkning av naturen i Rustadelva. Dette vassdraget har et så stort mangfold, at bekk etter min mening blir for beskjedent. Likte best de to midterste bildene. Om ikke lenge, er vi her på vei inn i Gaupesteinmarka naturreservat. Verneforskriftene håper jeg nå snart er på plass.

  Stein

  SvarSlett
 2. Hei Stein
  Takk for kommentar. Rustadelva fortjener nok å bli kalt elv, ja. Uansett flott at dette området snart får status som naturreservat. Det er vel takket være stor innsats fra blant andre deg.

  SvarSlett
 3. Enig med Stein - flott tolkning av et unikt stykke norsk natur. Så lett tilgjengelig, men alikevel får man følelsen av villmark. Syns du har fått frem den mystiske og trolske stemningen som preger området. Jeg også liker de to i s/h best. Fine komposisjoner og lekre toner. Fikk umiddelbart lyst til å ta meg en tur :-)

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar, Stig Børre.
  Villmarksfølelsen ble forsterket av at en natteravn begynte å spille i et tre rett over hodet på meg. Utrolig lydspill,selv om den ikke holdt på så lenge. Godt å høre at turlysten er stimulert :)

  SvarSlett
 5. Å skilde en bekk/elv/vassdarag er ikke alltid enkelt, men synes du har lykkes godt her. Bilde 3 er min klare favoritt. Får helt klart villmarksfeeling av å se bildene...

  SvarSlett
 6. Takk for kommentar, Thorfinn. Har selv også mens sans for nr 3. Mvh Christer

  SvarSlett
 7. Pene bilder fra skogen. Også jeg har nr 3 som en klar favoritt, dels pga utsnittet og dels pga lekker toneskala. Nr 2 er også fin.

  SvarSlett
 8. Takk for kommentar, Øyvind. Setter stor pris på tilbakemeldinger og kommentarer.

  SvarSlett