mandag 15. april 2013

Uvdal

En stilstudie av arten skinisser, som trekker høyere til fjells jo mer våren får overtaket i lavlandet. Fortsatt blåswix-føre i Uvdal på 1100-1200 moh 13. april :-)
4 kommentarer:

 1. Selv om jeg er veldig lei av snø og is, så må jeg innrømme at jeg ble begistreret for disse motivene. En flott dag på fjellet er ikke å forakte. Likte spesielt det nederste/siste her, som gir flott dybdefølelse med sine linjer/skispor og dimensjoner med personene i bildeflata:)

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar, Kjell, hyggelig at du likte bildene. Alltid deilig med en skitur på fjellet og særlig når man kan trekke ned til våren i lavlandet :-)

  SvarSlett
 3. Fine linjer i innbydende åpent vinterlandskap. Fikk lyst å utforske dette landskapet mer. Bruker også å dra til fjells ut på våren, men litt usikker i år, syns det har vært mye kaldt. Kanskje det blir en shorts-tur på snø i mai…

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar, Magnar. Våren har vært kald i år, ja. Ser ut til at vi må langt ut i mai før slush-vårsnøen kommer. Skal av gårde til fjells igjen nå i ettermiddag på jakt etter vårsnø og gode bilder :-)

  SvarSlett